FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LEXUS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets LEXUS

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Hier bedoeld men remklauw mee. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Het ontluchten van een remklauw

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Vastzittende remklauw

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?