Facebook

Remklauwen LEXUS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model LEXUS

Remklauwen LEXUS

Remklauw met 1 piston

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Remklauw terugstellen LEXUS

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Rode remklauwen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Producten
Remklauw voorzijde, links
Artikelnr: 721681
128,07
312,36
incl. BTW

Remklauw voorzijde, rechts
Artikelnr: 721682
128,07
291,06
incl. BTW

Remklauw achterzijde, links
Artikelnr: 740541
107,79
262,89
incl. BTW

Remklauw achterzijde, rechts
Artikelnr: 740542
86,68
201,59
incl. BTW

Remklauw voorzijde, links
Artikelnr: 730031
137,95
336,47
incl. BTW

Remklauw achterzijde, rechts
Artikelnr: 721672
124,06
354,46
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.