FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LINCOLN

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets LINCOLN

Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Het ontluchten van een remklauw

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Vastzittende remklauw

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen.