Facebook

Remklauwen LINCOLN

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model LINCOLN?

Remklauwen LINCOLN

Rode remklauwen

Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN komen. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAHYUNDAIPONTIACSUBARU.

Remklauw met 1 piston

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Remklauw terugstellen auto

De apk keuring let niet op de remvloeistof. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.