FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LOTUS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPFIATLAND ROVERLEXUSBEDFORD. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hier bedoeld men remklauw mee. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.

Vastzittende remklauw

Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.

Remklauw revisiesets auto

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.