Facebook

Remklauwen LOTUS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model LOTUS

Remklauwen LOTUS

Remklauw met 1 piston

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.

Remklauw terugstellen LOTUS

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.

Rode remklauwen

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.