Facebook

Remklauwen MASERATI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen MASERATI

Remklauw terugstellen MASERATI

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Remklauw met 1 piston

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.

Rode remklauwen

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.