FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen MASERATI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Remklauw revisiesets MASERATI

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS.

Het ontluchten van een remklauw

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen.