Facebook

Remklauwen MAZDA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen MAZDA

Rode remklauwen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remklauw terugstellen MAZDA

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Remklauw met 1 piston

Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem.