FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen MAZDA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remklauw revisiesets auto

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHELANCIACHRYSLERLAMBORGHINI. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Vastzittende remklauw

Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen.