Facebook

Remklauwen MG

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen MG

Remklauw terugstellen MG

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Remklauw met 1 piston

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Rode remklauwen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Producten
Remklauw achterzijde, rechts
Artikelnr: 522642
146,76
333,55
incl. BTW

Remklauw achterzijde, links
Artikelnr: 522641
146,76
349,43
incl. BTW

Remklauw achterzijde, links
Artikelnr: 726161
84,75
235,41
incl. BTW

Remklauw achterzijde, links
Artikelnr: 728691
110,46
283,23
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.