FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen MG

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets MG

De handrem wordt bediend door de handremkabel. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIASAABPEUGEOTMINIVW VOLKSWAGENLADA.

Vastzittende remklauw

En soms dot3. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem.

Het ontluchten van een remklauw

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.