FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen MINI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Remklauw revisiesets MINI

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken.

Het ontluchten van een remklauw

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe pistons.