FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen NISSAN

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Remklauw revisiesets NISSAN

De handrem wordt bediend door de handremkabel. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vastzittende remklauw

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.