FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen OPEL

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets OPEL

De apk keuring let niet op de remvloeistof. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Vastzittende remklauw

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Het ontluchten van een remklauw

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.