FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen PEUGEOT

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld .

Het ontluchten van een remklauw

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen.

Remklauw revisiesets PEUGEOT

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.