FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remklauwen PLYMOUTH

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen PLYMOUTH

Remklauw met 1 piston

Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Rode remklauwen

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers.

Remklauw terugstellen PLYMOUTH

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.