FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen PLYMOUTH

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets PLYMOUTH

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Het ontluchten van een remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHROVERLEXUSJAGUARLINCOLNJEEP. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw.

Vastzittende remklauw

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.