Facebook

Remklauwen PONTIAC

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen PONTIAC

Rode remklauwen

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PONTIAC past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remklauw terugstellen auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Remklauw met 1 piston

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.