FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen PONTIAC

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWKIAPORSCHEVAUXHALLMERCEDES-BENZ. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remklauw revisiesets PONTIAC

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw.

Het ontluchten van een remklauw

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.