FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen PORSCHE

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PORSCHE komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.

Remklauw revisiesets auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Vastzittende remklauw

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.