Facebook

Remklauwen PORSCHE

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model PORSCHE

Remklauwen PORSCHE

Rode remklauwen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remklauw terugstellen PORSCHE

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld .

Remklauw met 1 piston

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.