FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen RENAULT

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets RENAULT

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOJEEPSKODA.

Het ontluchten van een remklauw

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Vastzittende remklauw

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS en Brembo