FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen SEAT

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Hier bedoeld men remklauw mee. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen.

Het ontluchten van een remklauw

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Wij controleren altijd bij de SEAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Remklauw revisiesets auto

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDVW VOLKSWAGENLEXUS.