FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen SMART

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remvloeistof is meestal dot4. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Remklauw revisiesets SMART

Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPLAMBORGHINISUBARU. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.

Vastzittende remklauw

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor.