FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen SSANGYONG

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Vastzittende remklauw

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, ATE, TRW, Pagid, Lucas, Jurid, Textar, ABS, Rofren, Bosch, Brembo en Bendix De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest.

Remklauw revisiesets SSANGYONG

De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, AfterPay, overboeking en MisterCash Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert.