FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen SUBARU

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDALAND ROVERLEXUS. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Vastzittende remklauw

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Remklauw revisiesets auto

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen.