Facebook

Remklauwen SUBARU

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model SUBARU

Remklauwen SUBARU

Rode remklauwen

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Remklauw terugstellen auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remklauw met 1 piston

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEORENAULTLANCIA.

Producten
Remklauw achterzijde, rechts
Artikelnr: 720112
55,44
126,01
incl. BTW

Remklauw achterzijde, rechts
Artikelnr: 720112
55,44
126,01
incl. BTW

Remklauw voorzijde, rechts
Artikelnr: 720092
128,77
338,86
incl. BTW

Remklauw voorzijde, links
Artikelnr: 720091
128,77
306,59
incl. BTW

Remklauw voorzijde, links
Artikelnr: 720061
113,21
305,97
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.