FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen SUZUKI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Het ontluchten van een remklauw

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken.

Remklauw revisiesets auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.