FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen TOYOTA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets TOYOTA

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Het ontluchten van een remklauw

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Vastzittende remklauw

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTACHEVROLETDAEWOOMAZDA.