Facebook

Remklauwen VAUXHALL

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model VAUXHALL

Remklauwen VAUXHALL

Rode remklauwen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers.

Remklauw met 1 piston

Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Remklauw terugstellen auto

Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.