FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen VAUXHALL

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.

Remklauw revisiesets VAUXHALL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARISMARTPONTIACJAGUARMG. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage.

Het ontluchten van een remklauw

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw.