FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen VOLVO

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets VOLVO

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten.

Het ontluchten van een remklauw

Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Remvloeistof is meestal dot4. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATSMARTJEEPVOLVO. En soms dot3. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.