Remschijven

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Hoe werken remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, TRW, Pagid, Lucas, Bosch en Textar Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Remschijven kopen voor een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABFERRARISKODA.

Roest op de remschijven

Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Remschijven voor uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.