FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven AUDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.

Goedkope remschijven AUDI

Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.

Last van piepen?

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENBEDFORDSKODA. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden.