Remschijven AUDI 100 (4A2, C4)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven AUDI 100 (4A2, C4)

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden.

Massieve remschijven

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Last van piepen?

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGSAABNISSANBEDFORD. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.