FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven AUDI A6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven AUDI A6

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLHYUNDAIDACIA. Roest is ook een apk afkeur. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remschijven voor uw AUDI A6

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor.

Last van piepen?

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.