Facebook

Remschijven AUDI A8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2019 tot heden
183
249
Sedan
10-2019 tot heden
250
340
Sedan

Remschijven AUDI A8

Last van piepen?

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A8, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Roest is ook een apk afkeur.

Geventileerde remschijven

Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remschijven voor uw auto

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals.