Facebook

Remschijven AUDI E-TRON

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2018 tot heden
300
408
Terreinwagen gesloten

Remschijven AUDI E-TRON

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI E-TRON. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSINFINITISUBARUBUICK. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven.

Remschijven voor uw AUDI

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten.

Geventileerde remschijven

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Producten