FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven BEDFORD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZLANCIAMASERATI. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Goedkope remschijven BEDFORD

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Last van piepen?

De minimale dikte mag niet overschreden worden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.