Facebook

Remschijven BEDFORD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model BEDFORD

Remschijven BEDFORD

Geventileerde remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLLINCOLNJAGUAR. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Remschijven voor uw BEDFORD

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Last van piepen?

Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.

Producten
Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 15747 /s
111,08
222,16
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 15747 /s
111,08
222,16
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 15747 /s
111,08
222,16
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.