Facebook

Remschijven CADILLAC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model CADILLAC

Remschijven CADILLAC

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIMASERATISUZUKILOTUSPORSCHE. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen.

Remschijven voor uw auto

Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Geventileerde remschijven

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Producten
Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 17254 /s
189,75
379,50
incl. BTW

Remschijven achterzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 17257 /s
182,73
365,47
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 16348 /s
184,82
369,63
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 16348 /s
184,82
369,63
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 16351 /s
188,83
377,67
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.