FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven CADILLAC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen.

Goedkope remschijven auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Massieve remschijven

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.