FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven CHRYSLER

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Elke CHRYSLER heeft een eigen VIN-nummer. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Last van piepen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Goedkope remschijven auto

Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.