FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven CITROEN

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZFIATHONDADACIA. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf.

Last van piepen?

Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Goedkope remschijven auto

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.