FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DACIA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen.

Last van piepen?

High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Goedkope remschijven DACIA

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De casting moet uitwerken na het giet proces . Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPCADILLACPONTIACPLYMOUTHPORSCHE.