Facebook

Remschijven DACIA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven DACIA

Geventileerde remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De casting moet uitwerken na het giet proces . Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo

Remschijven voor uw DACIA

De productie van remschijven is complex. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Last van piepen?

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.