Facebook

Remschijven DAF

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model DAF?

Remschijven DAF

Last van piepen?

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAF.

Geventileerde remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken.

Remschijven voor uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Producten
Remschijven Brembo premium
Artikelnr: 08.3089.10
78,43
147,99
incl. BTW

Remschijven Brembo premium
Artikelnr: 08.3089.10
78,43
147,99
incl. BTW