FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DAF

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Goedkope remschijven DAF

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Last van piepen?

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.