FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DAIHATSU

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven DAIHATSU

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Massieve remschijven

Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Last van piepen?

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.