FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DAIMLER

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven DAIMLER

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHSAABOLDSMOBILESUBARU. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Last van piepen?

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Massieve remschijven

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.