Facebook

Remschijven DODGE

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model DODGE

Remschijven DODGE

Last van piepen?

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Elke DODGE heeft een eigen VIN-nummer. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDSSANGYONGHONDA.

Remschijven voor uw auto

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Geventileerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.A637.11
111,51
293,46
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 17881 /s
164,56
329,12
incl. BTW

Remschijven Brembo premium
Artikelnr: 09.A637.21
171,75
408,92
incl. BTW

Remschijven Brembo premium
Artikelnr: 09.N264.11
135,98
377,72
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 18018 /s
182,78
365,57
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 17606 /s
235,95
471,90
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.