FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DODGE

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Massieve remschijven

Wij controleren altijd bij de DODGE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.

Goedkope remschijven auto

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIINFINITIBMWKIAPLYMOUTH. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.