FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven FERRARI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Goedkope remschijven FERRARI

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Roest is ook een apk afkeur. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Last van piepen?

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken.