FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven FORD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. De casting moet uitwerken na het giet proces . Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLEXUSCHEVROLETCADILLACDAEWOO.

Massieve remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Goedkope remschijven auto

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.