FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven FORD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven FORD

Last van piepen?

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.

Geventileerde remschijven

Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer.

Remschijven voor uw auto

De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARCITROENMINI. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.