Facebook

Remschijven GMC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model GMC

Remschijven GMC

Geventileerde remschijven

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Last van piepen?

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remschijven voor uw GMC

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.