FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven HONDA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Elektrisch remmen wordt de toekomst. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten.

Goedkope remschijven HONDA

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZINFINITIBEDFORDFORD. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.

Last van piepen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.