Facebook

Remschijven HONDA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model HONDA?

Remschijven HONDA

Remschijven voor uw HONDA

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Geventileerde remschijven

De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAASTON MARTINPORSCHE. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Last van piepen?

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De casting moet uitwerken na het giet proces . Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.5457.31
89,78
169,40
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.A147.11
66,36
116,41
incl. BTW

Remschijven Brembo premium
Artikelnr: 09.5509.11
73,35
135,83
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9936.11
89,35
178,69
incl. BTW