Facebook

Remschijven HYUNDAI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven HYUNDAI

Geventileerde remschijven

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, Creditcard en MisterCash Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFLDVRENAULTINFINITIPEUGEOT.

Last van piepen?

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remschijven voor uw auto

De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?