FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven INFINITI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Goedkope remschijven auto

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZDAFSUZUKIVW VOLKSWAGENCADILLAC. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Massieve remschijven

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.