FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven ISUZU

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven ISUZU

Remschijven voor uw ISUZU

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt.

Geventileerde remschijven

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Last van piepen?

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.