Facebook

Remschijven JAGUAR

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model JAGUAR?

Remschijven JAGUAR

Last van piepen?

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JAGUAR past. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZBMWLANCIA.

Remschijven voor uw auto

Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn.

Geventileerde remschijven

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Producten