FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven JAGUAR

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven JAGUAR

High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.

Last van piepen?

Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en iDeal Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Massieve remschijven

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken.