FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven KIA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Wij controleren altijd bij de KIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Last van piepen?

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Goedkope remschijven auto

Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.