FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven LANCIA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Rofren, Lucas en Brembo Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Last van piepen?

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Goedkope remschijven LANCIA

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.