Facebook

Remschijven LANCIA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model LANCIA?

Remschijven LANCIA

Geventileerde remschijven

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remschijven voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINICADILLACSAAB. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen.