Facebook

Remschijven LDV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven LDV

Last van piepen?

Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Geventileerde remschijven

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV. Een auto remschijf mag nooit trillen.

Remschijven voor uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.

Producten
Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 16283 /s
153,28
306,57
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.3089.10
106,60
266,50
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 18071 /s
192,00
384,01
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 18071 /s
192,00
384,01
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 18071 /s
192,00
384,01
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.