FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven LDV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV komen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Massieve remschijven

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLEXUSMINI. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Goedkope remschijven auto

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.