Facebook

Remschijven LINCOLN

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model LINCOLN

Remschijven LINCOLN

Remschijven voor uw LINCOLN

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Remschijven kopen voor een auto.

Last van piepen?

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.

Geventileerde remschijven

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.