FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven LINCOLN

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Massieve remschijven

Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Remschijven kopen voor een auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. De casting moet uitwerken na het giet proces .

Goedkope remschijven auto

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOGMCKIA. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.