FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven LOTUS

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Wij controleren altijd bij de LOTUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERPLYMOUTHLANCIA. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Goedkope remschijven auto

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.